Τρόποι Πληρωμής - Αποστολή

Υποστηρίζονται οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής των αγορών σας:


1.    Με πιστωτική κάρτα

Για την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας κατά το τελευταίο στάδιο της αγοράς, μεταφέρεστε στο Secure περιβάλλον της τράπεζας με την οποία συνεργαζόμαστε (Eurobank).

Οι κάρτες με τις οποίες μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις συναλλαγές σας είναι οι:
VISA, MASTERCARD, DINERS και AMERICAN EXPRESS

Η έκδοση αποδείξεων λιανικής πώλησης – τιμολογίων για αγορές που θα εξοφλούνται με πιστωτική κάρτα θα γίνεται αποκλειστικά στα στοιχεία του κατόχου της κάρτας


2.    Με αντικαταβολή (Ελλάδα)

Στην περίπτωση αυτή καταβάλετε το ποσό στο ταχυδρομείο ή στον συνεργάτη της εταιρίας ταχυμεταφορών που θα σας παραδώσει το πακέτο σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αποστολή προϊόντων με αντικαταβολή, είναι να μας παρέχετε έγκυρο αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας.


3.    Με τραπεζική κατάθεση στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς (Ελλάδα) :

 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΕΥΘΑΛΙΑ ΧΑΛΔΑΙΟΥ

 Τράπεζα

                  IBAN

 ΕΘΝΙΚΗ

GR9801101750000017540657354

EUROBANK

GR1702602210000360101279957

  ALPHABANK  GR0601401270127002002018516

   ΠΕΙΡΑΙΩΣ    6179010120383 (Δικαιούχος Ειρήνη Χαλδαίου)

Προσοχή: Σε κάθε περίπτωση εξόφλησης με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει μετά την πραγματοποίηση της κατάθεσης να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά. Το αποδεικτικό της κατάθεσης θα πρέπει στη συνέχεια να αποστέλλεται με φαξ στο 2114011073, ή με email στο info@kalkito.gr, οπότε και θα ξεκινά άμεσα η επεξεργασία της. Για την ταχύτερη εξυπηρέτησή σας, στην αιτιολογία της κατάθεσής σας να αναφέρετε τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Παρακαλούμε να προχωρείτε στην εξόφληση, εντός 2 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Παρακαλούμε το τραπεζικό έμβασμα να γίνεται μέσω της ίδιας τράπεζας, ώστε να μην χρεώνονται έξοδα στον εντολέα ή τον παραλήπτη.

Για αγορές αξίας € 1.500 και άνω, η εξόφληση του ποσού θα γίνεται μόνο μέσω πιστωτικής κάρτας ή με τραπεζική κατάθεση στους ανωτέρω τραπεζικούς λογαριασμούς.

4. ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας μέσω τηλεφώνου, στον αριθμό τηλεφώνου 2114011073, κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων χωρίς να είστε μέλος της ιστοσελίδας μας.
Η πληρωμή της παραγγελίας γίνεται με αντικαταβολή ή με κατάθεση στους ανωτέρω  τραπεζικούς λογαριασμούς.

 

Έξοδα Αποστολής

Ελλάδα: Τα έξοδα αποστολής προστίθενται στο συνολικό κόστος κατά το στάδιο του καλαθιού και πριν το τελικό στάδιο της αγοράς και είναι €3,00 (τρία ευρώ) ανά αποστολή εσωτερικού. Για αποστολή σε χώρα του εξωτερικού, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν κάνετε την παραγγελία σας.


Για αγορές άνω των €70, η αποστολή γίνεται δωρεάν


Για πληρωμές με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση €2,50

  • Εάν επιθυμείτε η παράδοσή σας να γίνει ημέρα Σάββατο, κατόπιν συνεννόησης, επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για το αν παρέχεται αυτή η δυνατότητα στην περιοχή σας, καθώς και για το επιπλέον κόστος.
  • Εάν επιθυμείτε η παράδοσή σας να γίνει συγκεκριμένη ώρα, κατόπιν συνεννόησης, υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση  € 4, 40.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την παραλαβή των προϊόντων σας, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.


Η συναρμολόγηση – στήσιμο των προϊόντων δεν συμπεριλαμβάνεται στα έξοδα αποστολής.

Κύπρος: Τα έξοδα αποστολής προστίθενται στο συνολικό κόστος κατά το στάδιο του καλαθιού και πριν το τελικό στάδιο της αγοράς και είναι €12,00 για αγορές έως €60, €20 για αγορές από €60 - €120 και €28 για αγορές από €120 και πάνω.

 
Χρόνοι Παράδοσης


Αγαπητοί φίλοι όλα τα προϊόντα που βλέπετε στο site είναι άμεσα διαθέσιμα (εκτός ελάχιστων περιπτώσεων όπου ο χρόνος παράδοσης συμφωνείται κατόπιν συνεννοήσεως). Η παράδοση των προϊόντων γίνεται από τα τις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ ή τα Ελληνικά Ταχυδρομεία - για τις περιοχές στις οποίες δεν υπάρχει κατάστημα Ταχυμεταφορών. (Δίκτυο Καταστημάτων ΕΛ.ΤΑ. courier)

Ο συνήθης χρόνος παράδοσης των άμεσα διαθέσιμων προϊόντων για την Ελλάδα, είναι 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

Ο χρόνος παράδοσης για την Κύπρο, είναι 3-10 εργάσιμες ημέρες

Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί από εμάς, θα λάβετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο οποίο θα αναφέρεται ο αριθμός αποστολής. Στην ενότητα "Ιστορικό Παραγγελιών" θα μπορείτε να βλέπετε ανά πάσα στιγμή την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Σε περίπτωση που επιλέξετε "Παραλαβή από το κατάστημα", τα προϊόντα που επιλέξατε θα είναι διαθέσιμα από το κατάστημα Παλαιού Φαλήρου. Εάν θέλετε να τα παραλάβετε από το κατάστημα του Πειραιά, θα πρέπει να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2114011073 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας, αναφέροντας τον αριθμό της παραγγελίας σας. Εάν ο τρόπος πληρωμής που έχετε επιλέξει, είναι "πληρωμή με την παράδοση", τότε τα προϊόντα θα παραμείνουν στο κατάστημα διαθέσιμα για 3 ημέρες. Εάν επιλέξετε "πληρωμή με πιστωτική κάρτα", δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο παραλαβής.

 Οι παραγγελίες που θα καταχωρούνται ημέρα Παρασκευή μετά την 12η μεσημβρινή, θα εκτελούνται την προσεχή Δευτέρα.

Συσκευασία δώρου


Η συσκευασία δώρου, εάν την επιθυμείτε, παρέχεται δωρεάν.

Εκπτωτικά Κουπόνια

Το κατάστημα μας μπορεί να εκδώσει εκπτωτικά κουπόνια ως ευχαριστήρια κίνηση προς τους επισκέπτες του. Τα κουπόνια αυτά θα έχουν τη μορφή ενός κωδικού (μοναδικού κάθε φορά) που θα σας αποστέλλεται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αλλά θα είναι διαθέσιμος και στην ενότητα "ο λογαριασμός μου - τα κουπόνια μου", όταν συνδέεστε σε αυτόν. Σε περίπτωση που θελήσετε να χρησιμοποιήσετε κάποιο κουπόνι σας, θα πρέπει να το προσθέσετε (αντιγραφή & επικόλληση) στο αντίστοιχο πλαίσιο, στο στάδιο του ΚΑΛΑΘΙΟΥ, πριν κάνετε Ολοκλήρωση της παραγγελίας.

 

Επιστροφές και ακυρώσεις προϊόντων

ΑΚΥΡΩΣΗ


Μπορείτε να ζητήσετε ακύρωση της παραγγελίας σας οποτεδήποτε, με την προϋπόθεση τα προϊόντα να μην έχουν αποσταλεί. Σε περίπτωση που αυτά έχουν ήδη αποσταλεί, ισχύει η περίπτωση επιστροφής προϊόντων. Η ακύρωση της παραγγελίας σας γίνεται μέσω τηλεφώνου ή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η επιστροφή των καταβληθέντων χρημάτων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που έχει γίνει η πληρωμή/εξόφληση.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα, αφού έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή γραπτή επικοινωνία μαζί μας για την πρόθεσή σας.  Τα τυχόν επιστρεφόμενα προϊόντα, πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί και να μας τα στέλνετε στην αρχική εμπορική τους συσκευασία, η οποία δεν πρέπει να έχει ανοιχτεί (όπως ακριβώς τα παραλάβατε). Μαζί με τα προϊόντα θα πρέπει να εσωκλείετε την πρωτότυπη απόδειξη λιανικής πώλησης ή το αντίστοιχο τιμολόγιο. Τα έξοδα αποστολής επιστρεφομένων προϊόντων τα επιβαρύνεστε εσείς. Η επιστροφή των καταβληθέντων χρημάτων πραγματοποιείται με τον ίδιο τρόπο που έχει γίνει η πληρωμή σας.


Εάν πιστεύετε ότι το προϊόν που παραλάβατε έχει κάποιο κατασκευαστικό ελάττωμα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Θα συνεννοηθούμε μαζί σας για την αντικατάσταση του.

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

1) Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ρωτήσουμε εάν θέλετε να σας παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του.


2)  Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.