Κατάλογος προϊόντων ανά κατασκευαστή MECCANO

Βλέπετε 1 - 4 από4 προΐόντα
 • Μπορείτε να κατασκευάσετε 4 διαφορετικά μοντέλα  με τα οποία μπορείτε να παίξετε και να διασκεδάσετε, να τα αποσυναρμολογήσετε και να τα κατασκευάσετε ξανά και ξανά. Τα κομμάτια είναι μεγάλα και εύκολα στην κατασκευή, ειδικά σχεδιασμένα για αρχάριους. Όλα τα μέρη και τα εργαλεία αποθηκεύονται στο βαλιτσάκι για να τα μεταφέρετε οπουδήποτε!

  30,00 €
 • Μπορείτε να κατασκευάσετε 4 διαφορετικά μοντέλα  με τα οποία μπορείτε να παίξετε και να διασκεδάσετε, να τα αποσυναρμολογήσετε και να τα κατασκευάσετε ξανά και ξανά. Το σετ αποτελείται από 109 τεμάχια, στα οποία περιλαμβάνονται ελαστικά μέρη, ειδικές βίδες και παξιμάδια που κουμπώνουν πανεύκολα, καθώς και οι κλασσικές βίδες και παξιμάδια της Meccano.

  35,00 €
 • Μπορείτε να κατασκευάσετε 3 διαφορετικά μοντέλα  με τα οποία μπορείτε να παίξετε και να διασκεδάσετε, να τα αποσυναρμολογήσετε και να τα κατασκευάσετε ξανά και ξανά. Το σετ αποτελείται από 65 τεμάχια, στα οποία περιλαμβάνονται ελαστικά μέρη, ειδικές βίδες και παξιμάδια που κουμπώνουν πανεύκολα, καθώς και τις κλασσικές βίδες και παξιμάδια της Meccano.

  27,00 €
 • Μπορείτε να κατασκευάσετε 3 διαφορετικά μοντέλα  με τα οποία μπορείτε να παίξετε και να διασκεδάσετε, να τα αποσυναρμολογήσετε και να τα κατασκευάσετε ξανά και ξανά. Το σετ αποτελείται από 60 τεμάχια, στα οποία περιλαμβάνονται ελαστικά μέρη, ειδικές βίδες και παξιμάδια που κουμπώνουν πανεύκολα, καθώς και τις κλασσικές βίδες και παξιμάδια της Meccano.

  26,00 €

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Ηλικίες