Κατάλογος προϊόντων ανά κατασκευαστή MECCANO

Βλέπετε 1 - 3 από3 προΐόντα
  • Μπορείτε να κατασκευάσετε 4 διαφορετικά μοντέλα  με τα οποία μπορείτε να παίξετε και να διασκεδάσετε, να τα αποσυναρμολογήσετε και να τα κατασκευάσετε ξανά και ξανά. Το σετ αποτελείται από 109 τεμάχια, στα οποία περιλαμβάνονται ελαστικά μέρη, ειδικές βίδες και παξιμάδια που κουμπώνουν πανεύκολα, καθώς και οι κλασσικές βίδες και παξιμάδια της Meccano.

    35,00 €
  • Μπορείτε να κατασκευάσετε 3 διαφορετικά μοντέλα  με τα οποία μπορείτε να παίξετε και να διασκεδάσετε, να τα αποσυναρμολογήσετε και να τα κατασκευάσετε ξανά και ξανά. Το σετ αποτελείται από 65 τεμάχια, στα οποία περιλαμβάνονται ελαστικά μέρη, ειδικές βίδες και παξιμάδια που κουμπώνουν πανεύκολα, καθώς και τις κλασσικές βίδες και παξιμάδια της Meccano.

    27,00 €
  • Μπορείτε να κατασκευάσετε 3 διαφορετικά μοντέλα  με τα οποία μπορείτε να παίξετε και να διασκεδάσετε, να τα αποσυναρμολογήσετε και να τα κατασκευάσετε ξανά και ξανά. Το σετ αποτελείται από 60 τεμάχια, στα οποία περιλαμβάνονται ελαστικά μέρη, ειδικές βίδες και παξιμάδια που κουμπώνουν πανεύκολα, καθώς και τις κλασσικές βίδες και παξιμάδια της Meccano.

    26,00 €

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Ηλικίες